Skład: sok jabłkowy 70 %, sok aroniowy 30 %
Sok, który Państwu proponujemy pozyskiwany jest ze świeżych, dojrzałych i dorodnych owoców tłoczonych na zimno. Tradycyjna prasa wyciska z nich wartościowe składniki oraz witaminy. Prosta technologia pasteryzacji bezpośrednio po wytłoczeniu pozwala zachować oryginalny aromat i kolor soku, a mętność i osad to naturalna pozostałość drobnych cząsteczek miąższu.
Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Przechowywać w zacienionym miejscu, w temperaturze od 2 do 25oC. Przed otwarciem należy wstrząsnąć. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni. Pasteryzowany.
300 ml | 5 l | |
---|---|---|
Dostępność: | tak | tak |