soki@maurer.com.pl
 18 444 64 27

Sok jabłkowo - rabarbarowy

Skład: sok jabłkowy 70 %, sok rabarbarowy 30 %

Sok, który Państwu proponujemy pozyskiwany jest ze świeżych, dojrzałych i dorodnych owoców tłoczonych na zimno. Tradycyjna prasa wyciska z nich wartościowe składniki oraz witaminy. Prosta technologia pasteryzacji bezpośrednio po wytłoczeniu pozwala zachować oryginalny aromat i kolor soku, a mętność i osad to naturalna pozostałość drobnych cząsteczek miąższu.

Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Przechowywać w zacienionym miejscu, w temperaturze od 2 do 25oC. Przed otwarciem należy wstrząsnąć. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni. Pasteryzowany.

  300 ml 3 l 5 l 
Dostępność: tak tak tak
partnerzy
partnerzy